Disclaimer

Fotografie

Karel Luyten

Disclaimer:

 

Inhoudsrechten:


Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden kunnen gebruikers van deze website geen rechten ontlenen aan of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzigingen naar andere websites) aanvaardt karelluyten.be geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.


Foto: Nathalie Van Berlamont

Copyrights:


Op alle teksten en beelden in deze internetsite berust het copyright bij © karelluyten.be. Dit houdt in dat er niets zonder toestemming van karelluyten.be mag worden gekopiëerd.
Wet van de privacy:


De wet van de privacy maakt het voor ons niet commerciële amateurfotografen het er niet gemakkelijk op.

Waar ik ook al mijn licht gaan opsteken ben, steeds kreeg ik een andere uitleg al dan niet met andere nuances. ( fotoclubs en internet ).


Ik probeer zoveel mogelijk om geen personen in beeld te brengen of personen onherkenbaar in beeld te brengen, ook al heeft dit soms invloed op kwaliteit van de foto’s.


Soms kom je echter in situaties / omstandigheden terecht waar je niet anders kan dan een persoon herkenbaar in beeld te brengen zonder dat je de mogelijkheid hebt om eerst aan deze persoon toelating te vragen. ( Bv.: Sporters tijdens het uitoefenen van hun sport )


Indien u zichzelf herkent in één van de foto’s en u niet akkoord bent dat u herkenbaar in beeld bent, gelieve dan contact met mij op te nemen en dan zal ik de foto zo snel mogelijk van de site verwijderen

Copyright 2019 © All Rights Reserved